27 lis 2012

Grzegorz Łapanowski przyrządza potrawy i przetwory z produktów ekologicznych cz. 9

Gospodarstwo Państwa Zięciaków uzyskało atest ekologiczny w 2004 roku. Obecnie jego powierzchnia wynosi 35 ha. Głównym produktem gospodarstwa są jaja, do pozostałych należą warzywa także marchew, pietruszka, dynia, buraki, ziemniaki, papryka, cebula, borówki, maliny, truskawki i jeżyny. Ich wyroby najłatwiej kupić na miejscu.

4 komentarze:

  1. Polecamy artykuł o gospodarstwie na stronach Biokuriera: http://biokurier.pl/component/content/article/39-strona-glowna/artykuy-gowna/1347-eko-jajka-warzywa-i-owoce-ktore-uzalezniaja-szczecin-zywnosc-eko Pozdrawiamy!

    OdpowiedzUsuń
  2. Biegnę po ekologiczne jaja. Już wiem co jutro zjem na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Piękne gospodarstwo. Chciałabym kiedyś sama mieć takie...

    OdpowiedzUsuń
  4. WOW... robicie w tej kampanii naprawdę fajne filmy. Gratulacje dla Pana Łapanowskiego!!!

    OdpowiedzUsuń