22 lis 2012

Grzegorz Łapanowski przyrządza potrawy i przetwory z produktów ekologicznych cz. 7

W gospodarstwie Pani Danuty Pilarskiej uprawiane są ziemniaki, orkisz, owies, koniczyna czerwona, a także hodowany jest drób. Ponadto Pani Danuta Pilarska jest przewodniczącą Stowarzyszenia Producentów Żywnośćci Ekologicznej "Ekoland".

4 komentarze:

  1. Ale klimatycznie! Piękny film.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jajecznica z jajek od kur, które żyją w takich warunkach i jedzą taką paszę musi być pyszna! Nie to co te śmierdzące rybą jaja od biednych kur trzymanych w klatkach.

    Ci którzy hodują kury w klatkach, a także ci, którzy na to pozwalają sami powinni zostać zamknięci do klatek i karmieni mączką rybną. Wiwat żywność ekologiczna!

    OdpowiedzUsuń
  3. sympatyczne zwierzaki :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Macie naprawdę dobre te filmy z ekologicznych gospodarstw. Popieram tego typu promocję!

    OdpowiedzUsuń