14 maj 2013

Żywność eko i tradycyjna w sprzedaży bezpośredniej na Poznańskim Tyglu

Kontynuujemy nasza prezentację lokalnych targowisk, na których można zaopatrzyć się w żywność ekologiczną, tradycyjną i lokalną. Tym razem prezentujemy stosunkowo młodą inicjatywę jaką jest poznański Tygiel.

Sery, ryby, wędliny, przetwory, słodycze - to tylko niektóre z produktów, w które Poznaniacy mogą zaopatrywać się co drugi czwartek odwiedzając studio Reforma przy ul 27 Grudnia 11 (w centrum miasta) od 13 do 19.

Podczas imprezy serwowane są także dania lunchowe z dostępnych na bazarku produktów.

Najbliższy Tygiel odbędzie się 23 maja.

Na imprezie nabyć można certyfikowaną żywność ekologiczną, ale także produkty od lokalnych dostawców, którzy nie posiadają certyfikatu dlatego jeżeli zależy Wam na eko produktach pytajcie o certyfikat bądź szukajcie na opakowaniach unijnego "eko liścia".

Bieżących informacji szukajcie na: http://www.facebook.com/TYGIELbyREforma

Już jutro zaprezentujemy kolejne miejsce, w którym możecie nabywać eko produkty. Tym razem zawitamy do Grodu Kopernika... 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz