Warszawski Biobazar zaczynał się jako przedświąteczny jarmark, ale bardzo szybko przerodził się w duże, regularnie odbywające się wydarzenie pozwalające na zakup żywności ekologicznej bezpośrednio od producentów.
Biobazar odbywa się w każdą sobotę w godzinach 8-16 na terenie dawnej warszawskiej fabryki Norblina przy ul. Żelaznej 51/53.
Wszystkie oferowane na BioBazarze produkty posiadają certyfikat ekologiczny.
Kupić można m.in.: wędliny, mięso, drób, nabiał, jaja, owoce, warzywa, przetwory, ryby, ciasta i ciastka, soki, pieczywo, wyroby garmażeryjne, oleje, kosmetyki, środki czystości.
Więcej informacji i aktualności na stronie internetowej i profilu na Facebooku:
http://www.facebook.com/BioBazar.Wwa
Biobazar odbywa się w każdą sobotę w godzinach 8-16 na terenie dawnej warszawskiej fabryki Norblina przy ul. Żelaznej 51/53.
Wszystkie oferowane na BioBazarze produkty posiadają certyfikat ekologiczny.
Kupić można m.in.: wędliny, mięso, drób, nabiał, jaja, owoce, warzywa, przetwory, ryby, ciasta i ciastka, soki, pieczywo, wyroby garmażeryjne, oleje, kosmetyki, środki czystości.
Więcej informacji i aktualności na stronie internetowej i profilu na Facebooku:
http://www.facebook.com/BioBazar.Wwa
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz