25 sie 2014

Festiwal Smaku w Grucznie za nami

Cała gama przetwórów z jabłek, wędliny, miody, sery, nalewki – wszystko bezpośrednio od producentów. Festiwal Smaku w Grucznie za nami.

 

IX edycja Festiwalu w Grucznie trwała jak zawsze dwa dni (22-23 sierpnia) i, także jak zawsze, cieszyła się ogromnym zainteresowaniem. Zwłaszcza, że pogoda dopisała.

Na Festiwalu nie zabrakło producentów, którzy nie dość, że oferowali smakowite produkty, mogli pochwalić się eko certyfikatem.

Wśród firm prezentujących się na festiwalu były: Tłocznia Maurera, Podpiwek Kujawski, Bio Food, BioBabalscy, Rolmięs, gospodarstwo ekologiczne Gawineccy, Gospodarstwo Ekologiczne Marka Kloneckiego, Eko piekarnia Nazakwasie.pl, Sery Grądzkie czy Ranczo Frontiera. 

W trakcie Festiwalu Smaku odbyły się liczne konkursy (wkrótce szczegółowo poinformujemy o wynikach) a także pokazy kulinarne i degustacje.

Oto nasza fotorelacja:













Brak komentarzy:

Prześlij komentarz