3 kwi 2014

W Warszawie o racjonalnym żywieniu, gmo i żywności BIO

„Racjonalne żywienie” - to temat konferencji, która odbędzie się 11 kwietnia na terenie Zespółu Szkół Architektoniczno - Budowlanych i Licealnych w Warszawie w Warszawie (ul. Przyrynek 9 sala nr 26(parter)) w Warszawie

Udział w konferencji bezpłatny, ale liczba miejsc ograniczona (rejestracja do dnia 08.04.14, Mirosław Dzikowicki e-mail: mirek221@onet.eu)


Program konferencji:

9.50- 10.00 – otwarcie konferencji Jolanta Pindelska Mirosław Dzikowicki
10.00- 11.35 - „GMO w rolnictwie i produkcji żywności- szanse i zagrożenia”- dr.Piotr Golba, SGGW w Warszawie,
11.40- 12.45 - „Ekologiczna Żywność”- prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska,
SGGW w Warszawie ,
12.45 -14.15 – „Prozdrowotne walory warzyw i owoców”-  dr hab. Ewelina Hallmann, SGGW w Warszawie
13.30-13.40 przerwa
14.15 –14.25 zakończenie konferencji, Mirosław Dzikowicki

Konferencja odbędzie się w budynku  Zespółu Szkół Architektoniczno - Budowlanych i Licealnych w Warszawie w Warszawie (ul. Przyrynek 9 sala nr 26(parter))

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz