Kramy ponad 120 wystawców oferujących przysmaki ze wszystkich regionów Polski i Wielu Krajów Europy i Świata odwiedzić będzie można w najbliższy weekend, w trakcie Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku w Poznaniu.
Wśród specjałów, których będzie można spróbować w trakcie imprezy są: poznańskie szare kluchy, wędzone i smażone ryby z Milicza, sery zagrodowe z Wielkopolski, Dolnego Śląska, Podhala i Podlasia, tradycyjne nalewki, piróg biłgorajski. Festiwalowi towarzyszyć będą laboratoria smaku, spotkania, prelekcje. Na rynku zainstalowana zostanie również stanie scena, na której będą prezentować się mistrzowie kulinarni i muzyczni (folk, jazz, klasyka i blues).
Festiwal potrwa od 15 do 18 sierpnia 2013, odbywać się będzie na poznańskim Starym Rynku.
Więcej informacji na stronie Festiwalu: www.ofds.pl
Wśród specjałów, których będzie można spróbować w trakcie imprezy są: poznańskie szare kluchy, wędzone i smażone ryby z Milicza, sery zagrodowe z Wielkopolski, Dolnego Śląska, Podhala i Podlasia, tradycyjne nalewki, piróg biłgorajski. Festiwalowi towarzyszyć będą laboratoria smaku, spotkania, prelekcje. Na rynku zainstalowana zostanie również stanie scena, na której będą prezentować się mistrzowie kulinarni i muzyczni (folk, jazz, klasyka i blues).
Festiwal potrwa od 15 do 18 sierpnia 2013, odbywać się będzie na poznańskim Starym Rynku.
Więcej informacji na stronie Festiwalu: www.ofds.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz