W najnowszym wydaniu miesięczników "Przepisy czytelników" oraz "Przepis na zdrowie" można znaleźć przepisy naszego autorstwa na carpaccio z buraczków; gołąbki indycze
faszerowane kaszą jęczmienną i dynią; leczo wegetariańskie oraz zapiekaną dynię. Polecamy serdecznie wszystkim amatorom dań skomponowanych z ekologicznych warzyw.
W gazetkach znajdą Państwo również krótki tekst o założeniach i celach Kampanii "ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA gwarancją dobrego smaku" oraz wywiady z Magdaleną Kumorek i Arturem Partyką o ich doświadczeniach z rynkiem ekologicznych specjałów.
Zachęcam do lektury!
widzę że działacie na wszystkich frontach. Tak trzymać!!
OdpowiedzUsuńfajne przepisy pewnie ale ja nie mogę znaleźć tych gazetek..W empiku ich nie ma chyba...
OdpowiedzUsuńMyślę, że najłatwiej kupić je w tradycyjnych kioskach Ruchu.
OdpowiedzUsuńprzepisy z dynią brzmią dobrze, warzywa sezonowe to jest to :]
OdpowiedzUsuń