Na targowej mapie Polski przybywa miejsc i imprez, na których żywność ekologiczna odgrywa wiodącą rolę. Sprawdźcie daty, miejsca i zanotujcie…
Regionalia 2013, 19-21 kwietnia 2013, Warszawa, Centrum Targowe MT
II Edycja Targów Produktów Regionalnych "Kulinaria" zaplanowana została na dni 19-21 kwietnia 2013. Na targach dominują stoiska ze zdrową, tradycyjną oraz certyfikowaną ekologiczną żywnością. Spotkać można wystawców krajowych oraz zagranicznych.
Eko Gala, 25-26 maja 2013, Rzeszów, Hala Podpromie
Eko Gala to jedne z pierwszych polskich eko targów. W tym roku powierzchnia wystawiennicza wraz z standardową zabudową podczas Międzynarodowych Targów Żywności i Produktów Ekologicznych - 24-26 maja 2013 r. "EKOGALA 2013" będzie udostępniana nieodpłatnie wszystkim wystawcom.
Organic Marketing Forum 2013, 17-19 czerwca 2013, Warszawa, Centrum Targowe MT
Od 17 do 19 czerwca 2013 potrwa najbliższa, 8 edycja Organic Marketing Forum. Wystawa skierowana jest do przedsiębiorców zaangażowanych w działania w branży żywności ekologicznej i innych eko produktów. Na program w sali wystawienniczej składają się: błyskawiczne prezentacje, prezentacje produktów w ramach konkursu Best of Organic, konsultacje z ekspertami, sesja „O branży ekologicznej” oraz lunch.
VI Targi Naturalnej Żywności Natura Food, Targi beECO, 11-13 października 2013, Łódź, Hala Międzynarodowych Targów Łódzkich
W 2013 roku targi Natura Food po raz kolejny odbędą się w nowej, większej i nowocześniejszej hali. Prezentować się będą producenci żywności tradycyjnej i ekologicznej, gospodarstwa ekologiczne i agroturystyczne, hurtownie i sklepy z żywnością wysokiej jakości oraz winiarnie i browary. Imprezie towarzyszy szereg wydarzeń towarzyszących, pokazów, degustacji, seminariów, konferencji i konkursów.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz