Kulinarne warsztaty i pokazy w trakcie Targów Natura Food 2013 poprowadzą Grzegorz Łapanowski oraz Carlos Gonzalez Tejera.
W niedzielę (13 października) trzeciego dnia Targów, Grzegorz Łapanowski poprowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci z cyklu „Szkoła na Widelcu”. Fundacja „Szkoła na widelcu" to projekt, który ma na celu poprawę jakości odżywiania dzieci w szkołach i przedszkolach, oraz szerzenie świadomości w zakresie zdrowego odżywiania wśród dzieci, ich rodziców, nauczycieli i personelu kuchennego. W ramach projektu Fundacja tworzy i wdraża programy edukacyjno-kulinarne dla dzieci z różnych grup wiekowych, od przedszkolaków po maturzystów. Organizuje szkolenia z zakresu żywienia, skierowane do rodziców uczniów, dyrekcji, nauczycieli, kucharek i intendentek szkolnych.
Carlos Gonzalez Tejera, dziennikarz, pasjonat dobrego gotowania, smakosz i gawędziarz zaprezentuje swój kulinarny show pośród kilkuset innych wystawców i producentów. Mistrz na całym świecie promuje zdrową żywność i gotowanie nie tylko z sercem, ale także z głową.
Targi Natura Food w Łodzi już za tydzień (11-13 października). Więcej na http://naturafood.pl
Carlos Gonzalez Tejera, dziennikarz, pasjonat dobrego gotowania, smakosz i gawędziarz zaprezentuje swój kulinarny show pośród kilkuset innych wystawców i producentów. Mistrz na całym świecie promuje zdrową żywność i gotowanie nie tylko z sercem, ale także z głową.
Targi Natura Food w Łodzi już za tydzień (11-13 października). Więcej na http://naturafood.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz